fredag 19. juli 2013

Som en serie...


Jeg har badet idag. Svømt med Hund. I bånd, selvfølgelig. Vannet kjennes fint. Ikke lunka som badekar-vann. Ikke kaldt sånn at kroppen spenner seg. Forfriskende. Jeg kjenner jeg har lyst til å svømme. Frøya synes det er helt greit. På land venter Venninne . Hun  har bestandig med noe godt i veska. Frøya vil inn til Venninne og se hva som finnes i veska.
I noen få minutter klarer jeg å slippe SykeHusTanker. Det er fint.
Imorges ringte Pasienten tidlig. han hadde fått kjempehøy feber. Over 40. Jeg dro til sykehuset. På veien følte jeg at jeg var med i en film. Eller en serie. Dr House. Kan det være Lupus? Mumlet jeg. Det pleier de å foreslå i Dr House. MS er også aktuelt. Hva med sopp? Jeg tar heis opp tre etasjer. tenker at jeg egentlig kan gå trapper. Hvis jeg går til og fra sykehuset tre ganger. Pluss trapper. Blir jeg slank og stilig? I tredje etasje finner jeg GisleKjæreste. Han har ikke førti i feber lenger. Han har ikke store smerter heller lenger. Han ligner på Kjæresten min.  Jeg tenker at jeg fremdeles er med i serie. Krisen er over. Sier jeg.
Krisen er visst ikke helt over. På legevisitt dukker det opp to leger. De sier legeting. Jeg skjønner at han ikke skal hjem med det første. Jeg skjønner også at akkurat nå er han mye bedre enn igår.
Jeg kjenner at jeg tenker at han snart skal hjem. Med en gang tanken er tenkt vifter jeg den bort. Er redd for å virke grisk?


Nå?
Har jeg spist.Frøya sover. Imorgen er det Lørdag. Inatt skal jeg sove SkikkeligGodt. Imorgen skal jeg begynne å tenke på litt annet enn min bittelille verden. Hvis alt går som det skal kan jeg besøke GisleKjæreste imorgen. Kanskje han har på lesebriller og ser på en avis? Jeg håper det. Jeg gleder meg til han sitter i stolen sin. På veranda på hytta. Han spiser en salat med alt fra hagen. Jeg gleder meg. Kanskje  jeg grisk igjen? Eller med i en serie?
God helg ønskes fra oss i BenteBo. Egentlig bare meg. Frøya sover.

10 kommentarer:

 1. Grisk er du ikke, Bente! Du er kjemperedd for den store kjærligheten din. Du vil ha han hjem der han hører til, sammen med deg i Bentebo. Han skal være vanlig. Det er vel det vi liker best. At våre skal være vanlig?
  Håper natta blir god med fine drømmer!
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Hm..Takk. Jeg vet..Jeg like best Vanlig..
   Ønsker deg også en god natt,kjære deg.
   Klem

   Slett
 2. Husk hva vi pleide å si: Alt ordner seg til slutt, det tar bare litt tid! Lykke til med alt sammen, og husk at du er sterk. Og når du må; da er du sterk for dere begge to! Take care! Klem m

  SvarSlett
 3. Ja, det er som å spille i en film, det tenkte jeg også som pårørende. Og som å bli slynget hit og dit, feber som kom og gikk.
  Jeg gikk også trappene opp, og tok heisen ned. Merkelig...

  Men det gikk bra med min mann, mot alle odds. Krysser fingre og tror på at det ordner seg snart for dere også. Varm klem -

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for ord og klem..Jeg kjenner meg håpefull idag.
   :-)

   Slett
 4. Håp er ein fin ting!
  Vonar du får sove godt!

  Nattaklem med håp om ein betre dag når du står opp!
  Ps: glad du tek deg tid til venninne og til å bade, det gir overskot.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har sovet :-)
   Nå er det Ny dag. .. vi får se hva den byr på.
   Sender en lunch-klem ;-)

   Slett
 5. Han kommer nok, tror jeg, men TTT og herfra kommer det tanker og kryssede ting (øynene krysser jeg bare en kort tid av gangen, det blir så rart å gå)
  Jeg tror nok at dagen ikke blir så verst. Og håper å lese at GisleKjæreste sitter i stolen og spiser HageSalat.
  Sender en sekk med klemme og sier forsiktig voff til den vakreste :)
  Mormorklem :)

  SvarSlett
  Svar
  1. TingTarTid. Og jeg hater det. jeg hater alt jeg ikke vet!
   Takk for lindrende klemmer..Den vakreste koser seg i sofa,men vil gjerne trøste..

   Slett

Det er veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar!