onsdag 17. juli 2013

Reidar ....Det er onsdag. Igår tenkte jeg at jeg skulle ha storrengjøring. Sånn at BenteBo er Skikkelig koselig nå GisleKjæreste kommer hjem. Den lyse pene legen hilser ikke på meg. Hun sier at noen prøver er bedre. Noen er litt verre. Hun har slanke,fine hender som  blar i mappa. Den er blå og har navnet til GisleKjæreste skrevet på tape. Jeg trenger ikke spørre om noen skal hjem idag. Dette kan bli langvarig, Sier hun. Jeg sitter stille i stolen ved siden av senga. GisleKjæreste svarer på det legen spør om. Jeg kan se at han har vondt. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Legevisitten er over. Jeg må ta en  varm dusj. Sier Mannen i senga. Vannet lindrer litt. Jeg kysser han. På vei hjem tenker jeg at jeg har god tid til Storrengjøring. Ingen skal hjem idag.
Nå?
Er jeg hjemme i BenteBo. Det er tomt her. Jeg trodde ikke det gikk an at det skulle føles så tomt. BenteBo er liten. Nå kjennes det stort og tomt og ensomt. Jeg vet at jeg må gjøre vanlige ting. Være litt sammen med venner. Vaske klær. Jeg har lyst til å skrive om Smertebehandling. Jeg har lyst til å være voksen. Jeg har lyst til at Kjæresten min skal bli bra. Jeg leser på nettet. Ikke lese på nettet. Har jeg sagt til dem som har kjære som er syke. Jeg leser på nettet. Og blir reddere. Hva var det jeg sa. Sier jeg til meg selv. Ikke lese på nettet. Så leser jeg litt til. Og forstår hvorfor de sier så lite.
Frøya ligger på GisleKjæreste sin plass i sofa som egentlig er en seng. Hun sover. Bjeffer små bjeff. Jeg tenker på piggsvinet som bor i hagen. Jeg oppdaget det inatt. Det tasset rundt og gjorde hærverk på Sneglefellene mine. Jeg har ikke forstått hvem som knekker dem opp. Det er Piggsvinet. Han heter Reidar og liker snegler. Jeg lokker sneglene til isboksen som er fylt med vørterøl og Nemaslug. Reidar får tankene mine bort fra Vanskelig en stund.  Heldigvis kan ikke Nemaslug skade Reidar. Han er velkommen til å spise så mange snegler han vil.
Imorgen er det torsdag.

16 kommentarer:

 1. Det er bra du skriv Bente, du sorterer tankane dine då.
  Sender deg varme klemmar :)
  Anne-Mari

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Anne-Mari.
   Klem på vei mot deg,
   :-)

   Slett
 2. Tøffe tider, tenker på deg. Kjenner det i kroppen når jeg leser.
  Varm onsdagsklem -

  SvarSlett
 3. Å Bente! Tøft vere den som står ved sida av den som er sjuk.
  Dei lærde har så mange framandord som er vanskelig å forstå.
  Eit heilt anna språk er det.

  Stor klem sendt nedover <3

  SvarSlett
 4. Svar
  1. Takk for god klem og snille ord. Jeg greier meg. Det er Gisle som har det vondt.

   Slett
 5. Ja, det er fint at du skriver og deler. For deg selv for å få bearbeidet dette, og for oss, så vi kan lette tankene for deg....kanskje?

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg finner ro når jeg skriver. Får ryddet i hodet...
   Jeg kjenner alle de gode tankene fra dere, og føler meg privilegert.

   Slett
 6. Eg fant deg på IG i dag. Eg vart glad :)
  Eg har ingen Reidar i hagen, men eg har sneglefeller med vørterøl og nemaslug. Eg trur at dei er effektive.
  Tenker på deg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Fint at du fant meg :-)
   Jeg tror Reidar er en fin venn i sneglekampen ..
   Takk for tanker.

   Slett
 7. Jeg er også glad for at du skriver. Jeg håper alltid at det er om gode ting, men jeg følger deg uansett. Du skal vite at både du og Gisle er i tankene mine, og håper at du føler sterke trøndervibber som sendes din veg.
  Kveldsklem

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for sterke trøndervibber!
   Kveldsklem

   Slett
 8. I morgen er det torsdag, Bente. Da er kanskje alt litt bedre. Godt du har Frøya, godt du har Reidar, og godt du har evnen til å skrive. Tenker på deg ♥ Varm klem sendes din vei :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er fint å skrive...skal nok finne på litt hyggeligere ting etterhvert...Imorgen er det torsdag. Ny dag. Kanskje bedre.
   Takk for varme tanker og klem. :-)
   Sender en klem i din retning,

   Slett
 9. Hjelper å skrive. Hjelper til å sortere.
  Når du har gjort fint i BenteBo og dratt i Hagen må du hilse Reidar.
  Håper på "ikke langvarig", men vet det kan bli.
  Mot i hjertet.
  Klemme drysser :)

  SvarSlett

Det er veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar!