onsdag 22. desember 2010

Status på Bittelille Julaften..

Jeg har ikke ordnet med Julegave. Til Kjæresten min. Ikke enda. Det begynner å bli litt stress. Jeg hadde en god idè. Den er borte. Jeg har glemt den. Det betyr at den antagelig ikke var så spesielt god. I Bentebo har de to gode naboer og kjærester blitt enige om en grense på 200 kroner. Gaven skal ikke koste mer enn to hundre kroner. Dette var i utgangspunktet min idè. Jeg fikk det for meg ta man ofte kjøper seg ut av valgets kvaler. Og handler. Litt uten å tenke. Tanken var at med et budsjett på to hundre kroner. Må man tenke. Jeg har tenkt. Det blir tommere og tommere. Idag er det Bittelille Julaften. Kanskje han ikke blir så glad for to Hundre kroner i en konvolutt. Det blir nok noe. Jeg kan kjøpe litt. Og lage litt. For at det er en nyttig ting kan ingen komme fra..
Igår lagde vi fløtekarameller. De ble gode. Med sjokolade med ørlite chili i. Jeg liker fløtekarameller. Jeg liker og lage dem også. Det lukter godt. Delfiakake nummer to ble også laget. Det er alt jeg har bakt. Selv om jeg vet ikke om fløtekarameller og delfiakake egentlig kommer under bakst.
Jeg skal handle mat idag. Sammen med mamma. Det har vi gjort sammen mange ganger. Det er fint. Hvis jeg ikke er veldig sulten. Jeg blir litt uhøflig hvis jeg er veldig sulten. Da er det ikke så fint. Å handle mat med mamma. Ikke for mamma som har uhøflig datter. Ikke for meg som er sulten og uhøflig.
Jeg må levere en julegave til Venn. Jeg tror han er på jobb. Det betyr bytur. Kanskje jeg kan finne Julegave til Kjæresten da? Ute er det minnus nesten ni grader. Ikke pen idag heller. Men varm.
Frøya bør egentlig få et julebad idag. Med fine negler er  hun nesten perfekt. Hun trenger et grønnsåpebad. Da lukter hun godt. Og får blank pels. Hun er ikke så inn på bading heller. Men blir ikke Sinna galning. Bare litt trist. Men pen.
Dett er er det jeg skal gjøre. Imorgen er det Lillejulaften. Med litt jobbing. Så kommer venninne. Vi kan ta på pysjamas. Og spise fløyekrameller. Og se på tv. Kanskje Flåklypa. Og ha det fredelig. Med nybadet hund. Imorgen har jeg nok funnet Julegave til Kjæreste. Idag er det Bittelille Julaften. Og Jul blir det uansett hva jeg rekker..

2 kommentarer:

  1. God jul , kjære Charlotte!
    ;-) kanskje du skal dele diktet vårt med de andre?

    SvarSlett

Det er veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar!