lørdag 4. september 2010

Trøtt og litt blakk

Idag jobb på et annet pol. Utlånt ekstrahjelp. Litt stas. Det andre polet er større. Og et annet sted. Nå sliten. Selv om jeg har hatt kort jobbedag. Sliten. Dessuten blakk. Men glad. Lørdagskvelden får et stille innhold. Kanskje en film. Kanskje en veldig lang dusj. Antagelig bare meg. Og Frøya. Som gjerne vil sykle langt. Det blir ikke noe sykle langt idag. Det er avgjort. Det blir rusletur. Skjønner at jeg må lage mat. Kanskje bare litt brødskiver. Noe veldig lettvint. Som ikke jeg må handle. Hvis jeg skal handle må jeg sykle. Det er avgjort at det ikke blir sykkeltur. Jeg vil bare kose meg sakte idag. Late som jeg er hjemme fordi jeg velger det. Ikke fordi jeg ble litt overivrig regningsbetaler. Jeg er iallfall regningsbetaler. Det er bra. Jeg har mat. Det er bra. Jeg har venninne som vil ha meg med ut. Pene på konsert. Men jeg skal ikke det. Jeg betaler regninger og liker sakte lørdagskvelder. Og brødskiver. Og film. Og hunden min. Og nabokjæresten min som spiller konsert idag. Hvis noen har lyst på et glass vin kan de komme. Jeg har.Har musikk også. Og glede. Hvis ikke kan jeg legges tidlig. Jeg har tross alt soppturavtale med venninne imorgen. Som har laget soppkurv selv.

3 kommentarer:

 1. Høres da deilig ut med en avslappende brødskivelørdag. Man må ha noen slike innimellom. Det tror jeg både Frøya og sykkelen skjønner og er enige i.
  Klem fra en som har tenkt å slite sofaen her i alle fall.

  SvarSlett
 2. Er litt sånn i her i heimen òg. Ynglingen baka brød i går og ble litt op i det når han oppdaga at det ikke var mer pålegg enn at det holdt til Minstemanns matpakke på mandagsmorran. Og yours truly hadde ingen planer om å handle før mandag. Så det ble havregryn og surmelk på ham. Men iallfall har vi brød i huset og søndagsmiddagen er sikra, selv om det er mye rester fra siste uka.
  Er bare sånn når man begynner å styre økonomien mer etter hva som kommer inn. Og det er heldigvis regelmessig, ikke dårlig bare det.

  Håper du får en fin sopptur. Her er det iallfall vær til slike aktiviteter, men Minstemann er ikke en som kan være med på slike eskapader, så vi har en rolig søndag innomhus.

  SvarSlett
 3. :-) takk for støtte, godt det ikke bare er meg som flesker meg i sofaen, eller glemmer å handle..

  SvarSlett

Det er veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar!