tirsdag 24. august 2010

Jobben gjort.

Idag er det tirsdag. Jeg har ikke blogget siden lenge siden. Det er tomt. I hodet mitt. Eller fullt av andre ting. Helst. Bloggen har vært hatt sin terapeutiske side. For meg. Å plutselig få et annet liv i hendene har vært rart. Skremmende. Gøy. Spennende. Noen ganger ute av kontroll.
Jeg har tittet gjennom blogginnleggene mine. Noen er ganske såre og litt redde. Noen morsomme. Noen ganger er TenkeBente der. Men hele tiden med håp. Alltid håp. Nå kjennes jeg ferdig. Ikke med håp. Eller meg. Men bloggen. Kanskje jeg ombestemmer meg. Kanskje jeg plutelig er tilbake med røring om redsel. Håp. Håpløshet. Og Latter. Eller noe annet. Idag er det tirdag. Hodet mitt er fullt av ting jeg ikke kan slenge ut i verden. Fordi det er bare mitt. Og fordi det tar så mye plass at jeg ikke greier å skrive om noe annet. Enn det. Og det kan jeg ikke. Bloggen min har alltid vært ærlig. Fordi jeg ville det. Noen ganger er det bedre å være litt stille. Når jeg sitter her og skriver nå kjennes det litt trist. At bloggen har gjort jobben sin. Mest fint. Det kan hende jeg tenker annerledes imorgen. Eller neste uke. Da kan jeg lage en politisk blogg. Eller sminkeblogg. Eller fortsettte Hm. Når jeg sitter her og nesten tar et tårevått farvel med egen blogg. Kjenner jeg at det nok kommer mer. Kanskje bare Hm trenger litt ferie..Kanskje jeg trenger en ørliten ferie fra Hm..

5 kommentarer:

 1. men det har ingen ting å si, Bente... La både bloggen og deg få en liten pause... men du er flink til å skrive:)

  SvarSlett
 2. Takk for alle de flotte innlegga med massevis av sjarm og håp. Jeg gleder meg til du kommer tilbake til bloggsfæren, uansett om det blir med politikk, sminke eller Hmm..

  SvarSlett
 3. Jepp.. ta en pause hvis du føler for det. Og så kommer blogginnleggene av seg selv når det passer seg.
  Jeg gleder meg uansett.

  SvarSlett
 4. Hva skal jeg nå lese da?

  Elin

  SvarSlett
 5. Tusen takk for fine, søte tilbakemeldinger.. idag kjeenner jeg at det nok ikke blir så lange ferien..hm har på en rar måte blitt en vane...

  SvarSlett

Det er veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar!