fredag 27. august 2010

Glad, vakker tøffing..

Idag haddde jeg ikke lyst til å vente lenger. Sivilstatus endret fra "singel" til " i et forhold"..Jeg får nok kjeft. Jeg er sårbar vil alle si. Jeg er for spontan også. Kanskje til og med naiv. Godtroende. Jeg er alle de tingene. Og mye mer. Jeg er voksen.Ikke så voksen at jeg har sluttet å tro. Jeg er sårbar. Men jeg vet ikke om noen som tåler en trøkk så godt som meg. Jeg er en drømmer. Alltid med håp.
Og jeg er så forelska at jeg ikke vet hvilken bein som virker best. Hva er fornuftig? Kanskje å ta seg god tid. Ikke fortelle til noen. Kanskje fortelle litt? Til noen få nære. Dette. Er ikke fornuftig. Å rase inn i noe med nitti kilometer i timen. Si det høyt. Gløde åpenlyst av glede. Jeg gjør det likevel. Fordi sånn er jeg. Og kanskje gjør det vondt om tre år. Eller to uker. Nå er det fantastisk. Hadde det vært sånn hvis alt skulle være inni meg? Er det nederlaget jeg skal forbrede ved å være stille? Jeg kan ikke presentere den utkårede for noen hvis jeg ikke forteller. Fordi de ser. Jeg vil at alle skal hilse på han. Jeg vil ikke ha noen inne i et skap. Jeg har blitt noen som har få skap. Den hyggelige naboen med gode klemmer og skjeve kommentarer har blitt til en kjæreste. Som jeg vil at alle skal hilse på. Han vet at jeg er sårbar. Det er han også. Kanskje vi er sårbare alle sammen. Når det kommer til stykket. Blir vi mindre sårbare av å skjule? Ta god tid på alt? Jeg tror det. Jeg tror på å tørre.
Jeg har lest gjennom det jeg har skrevet. jeg ser noen som kanskje er litt trassig. Kanskje litt i forsvar. Kanskje ikke kanskje. Det er notert. Nå er det sagt.
Jeg er glad. Jeg føler meg vakker. Og tøff.

9 kommentarer:

 1. Så gøy Bente! Det er jo sånn som skjer på film. Og i bøker. Kos deg masse:)
  Klem fra Elin

  SvarSlett
 2. Tusen takk.. det gjør jeg! Koser meg!

  SvarSlett
 3. Wow, Bente! Jeg jubler høyt i kor sammen med deg:)))God og koselig helg!

  SvarSlett
 4. SÅ HERLIG!! Grattis! Jeg tror du gjør rett i å være spontan og tøff. Det er deilig å rope ut høyt at man nyter livet. KOS DÆ!

  SvarSlett
 5. Fantastisk, Bente!!!!! SÅÅÅ bra! Og som du sier, om det gjør vondt om tre år, to uker eller 70 år... who cares!! Lev i nuet!

  SvarSlett
 6. Herlig!! Dette har jeg faktisk lest for Sheiken min, han synes også det var godt skrevet... vi er også "bare" kjærester, bor hver for oss. Koselig å komme på besøk da ;))
  Hilsen L8 og Sheiken ;D

  SvarSlett
 7. Hallo der..så fint at dere likte innlegget..jeg synes det var fint å lese det igjen også..føler meg på samme måte fremdeles..glad og tøff og vakker..

  SvarSlett
 8. Jeg liker utrolig godt måten du skriver på, måten du nærmer deg stemingene og følelsene på... Jeg tar meg den frihet og leser litt her og der, her inne hos deg... Så sårbart, så nært, så vakker og inderlig ekte... Klem fra Liv Hege

  SvarSlett
 9. Tusen takk..veldig hyggelig å høre! Les alt du vil,jeg skriver ikke bare for meg..litt for dere også ;-)

  SvarSlett

Det er veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar!