onsdag 2. februar 2011

Stille revolusjon eller navlebeskuelse....

Dag nummer to. I ny tidregning. Den som er uten sigaretter. Det går fint. Jeg hadde gledet meg til å beskrive harde astinenser. Galskap. Søvnløshet. Depresjoner. Isteden er det rolig i meg. Vi har nok bestemt oss. Kroppen min og jeg. Fremdeles hvisker RøykeEngelen litt beskjedent. Om at vi kan røyke når jeg tar et glass vin. Jeg kan ikke det. Så jeg må la være. Jeg har ikke akkurat hatt så veldig stress her. Siden jeg har vært syk, har alt gått veldig sakte for seg. Stress er en trigger for å røyke. Sånn jeg ser det har jeg to valg:
1.Ikke stresse mer i hele mitt liv.
2. Lære meg at jeg ikke trenger røyke når jeg stresser.
Jeg skulle ønske jeg kunne det første. Jeg prøver å få stress ned på et lavmål. Tror jeg må innse at stress må jeg leve med. Derfor blir det nr 2. Lære meg at jeg ikke trenger røyke når jeg stresser. Antagelig lager jeg nok bare mer stress. Sånn rent fysiologisk, Med å røyke.
Uansett. Dag to. Fremdeles veldig innstilt. Litt hemmelig skuffet. Fordi det er så lite dramatisk. Mer som en stille revolusjon. Det høres litt fint ut.
Jeg er nesten frisk. Imorgen har jeg bestemt at det skal være vanlig dag. Med vanlig alt. Men ikke røyking. Det er ikke vanlig lenger.
Jeg er glad for at jeg ikke bor  i Egypt. Det høres ut som de har revolusjon. På den ganske bråkete måten. Min revolusjon er ingenting. Den er bare for meg.
Jeg er ikke papirløs heller. Eller sulten. Eller Sint.
Jeg glemte. Alt. Et lite sekund. Alt annet enn meg. Min Røykeslutt. Min feber. Min hoste.
Tror det er bra. At imorgen er ny dag. Kanskje jeg greier å se litt rundt meg også..

2 kommentarer:

  1. Og stress har vi ikke godt av...ikke røyk heller... men du er tøffere enn meg;-)

    SvarSlett
  2. ...ikke tøffere, Ellen. Kanskje rarere..men ikke tøffere!

    SvarSlett

Det er veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar!