søndag 13. februar 2011

Ny dag...

Jeg har jobbet masse denne uka. Egentlig for mye. For mye for kroppen. For mye for hodet. Rett og slett så mye at det ikke har vært plass til noe annet. Enn jobb. Flaks for meg at jeg har en kjæreste. Han lager mat til meg. Og kaffe om morgenen. og niste.
Jeg elsker å jobbe så mye. Men ikke alltid. og ikke hvis jeg blir syk. Idag har jeg ikke jobbet. jeg har hatt fri. Fri får en helt annen mening når man jobber mye. Det er skikkelig godt med Fri da. Idag har jeg ikke sett på klokka. Jeg har ikke skyntet meg. Jeg vet ikke om det egentlig heter skyntet meg. Det betyr å skynde seg. Igår skyntet jeg meg. Jeg var skikkelig Sliten etter jobb. Og bestemte meg. Av ukjente grunner. Til å bestille flybilett. Og hotell. Til og i Bergen. Storebror fyller femti år. Og skal ha selskap. I Bergen. Men ikke før i April. Likevel mente jeg at det var lurt å ordne alt. Igår. Etter jobb. Flybilletten ble bestilt. Det gikk fint. Den ble ganske billig. Godt fornøyd satte jeg igang med å booke hotell. I all iveren gikk alt litt fort. Jeg husker jeg tenkte inni meg. At dette ikke er lurt når jeg er så sliten. Jeg gadd ikke høre. Nå har jeg hotellrom for to. I Toulouse. Frankrike. I April. Det var så billig at det ikke er lov å avbestille. Hvis noen vil ha en gratis natt der. Kan de sende meg en mail. Kanskje jeg gjerne vil ha en flaske vin. Eller kanskje jeg bare er glad for at noen har bruk for tabben min.
Inatt har jeg sovet ti timer. Og bestilt hotell. I Bergen. Som ble ganske billig. Jeg ringte denne gangen. Klok av skade.
Nå er det ny dag.
Mamma har fått blomster og fine ord. Jeg har sluttet å være rasende på meg selv. Fordi jeg var så sliten at jeg ikke greide å bestille hotell i riktig by en gang. Jeg sier rolig til meg selv at alle gjør feil. Og vet at jeg og Storsøster kommer til å fnise litt av det. Når vi er på hotell i Bergen.
Jeg har hørt radioprogram om høner. Som ikke får lov til å være burhøs mer. De skal være være fri. Det er en fin ting. Da har de plass til å være høner. Verden går fremover. Det synes nok hønene.
Idag synes jeg verden er kjempefin. Jeg gleder meg til våren. Jeg håper jeg kan gå litt mer på ski før den kommer.
Kanskje jeg ikke skal jobbe så mye. Som dette. Hele tiden. Må bare finne en balanse.
Nå ny dag. Som begynner å bli ny kveld. Vi skal kanskje se en film. Og legges tidlig.
Imorgen ny dag. Med nye feil man kan fnise av. Når det bare har gått litt tid..

4 kommentarer:

 1. Er nesten sånn at jeg kunne tenkt meg en tur til Toulouse på ørkendyret. Scooterføreren drømmer om italiatur, men ikke om jeg vet om Toulouse ligger på veien, og april er visst jobb. Hvis ikke det er i påska da.
  Kanskje bare jobbe akkurat passe mye?
  Begynte i ny jobb. Nå for en måned siden. Sitter på min ikke altfor brede bak og spiller kabal og legger vri åtter. og noen ganger spiller vi Kinasjakk. Men ikke om det er noen som vil spille Amerikaner, selv ikke med den nye kortstokken jeg kjøpte til fellesstua. Den som jeg taper like mye med som den gamle.
  Det skal ikke være enkelt, nei

  SvarSlett
 2. Jeg burde kanskje finne en jobb der ingen vil spille amerikaner sammen med meg..eller kinasjakk..kanskje ikke kinasjakk..nå har jeg ferie.

  SvarSlett
 3. ...men vi røyker ikke ;))
  Koselig blogg Bente, hilsen Lomar

  SvarSlett
 4. Vi røyker ikke! Ikke nå, ikke siden..bare før.

  SvarSlett

Det er veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar!