tirsdag 7. september 2010

Alt jeg har..

Bentebo er ren og ryddig nå.Skikkelig ryddig. Alt har fått et sted og bo. Nesten. Nå er det lettere når jeg er sliten. Å holde det ryddig. Jeg er litt rotete. Med en drøm om å ha det ryddig. Da blir det litt ryddigere i hodet mitt også.
Jeg eier ikke Bentebo. Likevel er det hjemmet mitt. Mitt og Frøyas hjem. Vi føler oss trygge her. Akkurat nå ligger Frøya på gulvet. Og flesker seg. Hunden min. I hjemmet vårt. Som er rent. Og ryddig. Og fint. Trygt.
Jeg har  Nabokjæreste også. Han heter Gisle. Og vil helst være Gisle. Ikke Nabokjæreste. Jeg tenker ok. Du kan være GisleKjæreste. Fra Senja. Som spiller bass. Som jeg plutselig fant. Rett borti gangen. Han er snill. Morsom. Klok. Han ser meg. Jeg ser han også. Det er ikke noen vits å si fine ord om Gislekjæresten min her. Det er våre ord. Mellom oss. Jeg eier ikke GisleKjæreste heller. Ikke Bentebo. Ikke GisleKjæreste. Kanskje Frøya?
Jeg har venner. Som liker meg. Som ler. Reiser på ferie. Drikker vin. Hjelper meg å flytte. Når jeg dumpes. Går på tur. Med meg. Venner eier jeg ikke.
Jeg har to storsøstre. Som jeg likner litt på. Som har kjent meg siden jeg var født. De liker meg ganske ofte. Nesten alltid.
Jeg har storebror. Som kommer når jeg er så trist at jeg ikke vet at jeg trenger Storebror.
Jeg har mamma. Den bittelille kjempen som alltid heier på meg. Som alltid sier jeg må velge hva som er best for meg.
Jeg har en sykkel. Jeg låser den. Jeg eier den. Jeg blir ikke skikkelig lei meg hvis den blir borte.
Alt det andre. Som jeg ikke eier. Jeg blir skikkelig lei meg hvis det blir borte.

2 kommentarer:

  1. ... Du er jo Venn! Det vet du. Når kommer du å bruker bursdagsgaven din, og snakker om glemte minner?

    SvarSlett

Det er veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar!