torsdag 8. juli 2010

Ikke helt som jeg hadde tenkt...

Livet mitt ble kanskje ikke helt som jeg hadde tenkt. Jeg tenkte jeg skulle ha minst to barn, være barnevernssjef før jeg fylte førti. Ha et stort hus med en diger hage. Og hund. Jeg har hund, og der stopper det. Idag traff Frøya og jeg en haug med menn. På tur. Det vil si Frøya og jeg var på tur, mennene jobbet. De hadde sager og masse jobbeting med seg, de var varme. De hadde røykepause da vi dukket opp. Frøya elsker mennesker. Kanskje spesielt menn. Når menn roper på henne, funkler hun. Disse mennene så ganske slitne ut. De hadde enten mye lenger, eller mye kortere hår enn meg. Noen av dem manglet tenner. De snakket på en måte som gjorde at jeg forsto at dette var tidligere rusmisbrukere. Før jeg visste ordet av det var Frøya midtpunkt. Hun strålte og gjorde seg så pen som mulig. Mennene klappet og strøk, og fortalte meg hvordan jeg kunne få hunder som hadde bitt seg fast i Frøya løs. Fra henne. Uten at hun fikk store skader. Jeg prøvde å si at problemstillingen ikke var så aktuell, men de ville gjerne jeg skulle ta med noen tips på veien. Jeg deler tipsene med dere også ;
- Hiv den sinte hunden i vann.
- Trekk en plastpose over hodet til den sinte hunden, den slipper hvis den ikke får puste!
- Stikke en finger i analåpningen på den sinte hunden, da slipper den umiddelbart.
Det var flere tips, men jeg husker bare disse tre tipsene. Jeg kjenner at hvis noen er sinte på Frøya, synes vi det beste er å gå vår vei. Jeg har ikke så stor erfaring med hunder som ikke slipper taket. Iallfall, da vi hadde snakket ganske inngående om angrep og forsvar, fortalte den ene mannen at han drømte om å drive kennel. Han forklarte at akkurat nå gikk det ikke,for han bodde "bodde et sted han måtte bo". Men senere, når han var på beina..da skulle det bli kennel. Jeg ruslet ganske fort avgårde for å treffe møbelmannen som skulle levere seng til meg. I det hjemmet jeg har valgt. Da vi gikk takket han for at vi hadde tatt oss tid til å snakke. Det er ikke sikkert det er bare meg som ikke fikk det helt som jeg hadde tenkt..

4 kommentarer:

 1. Neida, det er ikke bare du som ikke fikk det helt som du hadde tenkt...vi får gjøre det beste ut av det livet vi har fått tildelt, annet kan vi jo ikke...

  SvarSlett
 2. Hmmm.. ja, det er sikkert noen der som vet hva de snakker om. Det der med hunder og det der med å bo et sted som ikke var planlagt. Nyttig erfaring.

  Ellers så sitter vi her i dag vi da, lillegutt og jeg hvis du vil ta med deg Frøya en tur å bade i det lille bassenget på verandaen. :-)

  SvarSlett
 3. Det har vi veldig lyst til, var usikker på om Frøya var ønsket i hagen..
  Det kanhende bassenget blir i minste laget,men hvis du har kaffe er vi strålende fornøyd!

  SvarSlett
 4. Nå har jeg registrert meg på Bloggurat.

  SvarSlett

Det er veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar!