fredag 18. juni 2010

Dumpet..igjen..

Ok.. jeg så på potensielt hjem på torsdag. Jeg stilte opp. I ganske fine klær, men selvfølgelig ikke bunad, det er ikke så bra hvis man ikke skal bry seg om steintrapper og man skal vise frem sitt litt sporty selv. Jeg var fornøyd med håret også, det så sunt og blankt ut, og ikke vilt og flokete. Jeg så rett og slett ordentlig ut. Jeg mener jeg så ut som noen jeg garantert ville leid ut til.. alt dette styret for et bittelite hjem jeg enda ikke hadde sett. Jeg var presis, kanskje litt tidlig, men ikke mer enn etpar minutter, bare sånn at de skulle forstå at jeg er noen som er presis. For eksempel med husleia. Utleier var hyggelig. Jeg møtte henne på toppen av steintrappa. Den var bratt, men jeg hadde fornuftige sko, så det gikk fint. Hun låste opp det som jeg inni meg hadde bestemt meg for var hjemmet mitt. Døra var en verandadør med lås og ganske stort vindu som ikke var knust av gale øksemenn i det siste. Hjemmet mitt var koselig. Rett og slett koselig. Med gulv som hadde varmekabler og fliser selv ikke Frøya greier å ødelegge. Det var lyst. Og et praktisk kjøkken med benkplass. Soverom til meg og hems til alle gjestene mine som jeg skal ha i det nye livet mitt.
Jeg begynte å glede meg til å fnise mens gjester klatret opp på hemsen min. Midt i alt hadde jeg glemt valget. Jeg virret rundt og så for meg det helt nye, fine livet jeg skulle ha i dette hjemmet. Utleier sa plutselig at " det kjæm en te for å se". Utenfor var det plutselig noen som sa ho, ho. Det var den siste som skulle komme for å se. Jeg stirret litt hatefullt på mennesket, smilte og sa hadet, og vi snakkes til utleier. Så dro jeg for å besøke en venninne som bor like ved det som skulle bli mitt nye hjem. Idag var jeg tidlig oppe. Dro på vikarjobben min. Snek meg på do midt i sying av bamser og tittet på telefonen. En ny melding. Der stod det at utleier hadde valgt den første som så på hjemmet mitt... Jeg var den nest siste som så på hjemmet mitt. Jeg ble ikke valgt. Så nå er jeg singel og har fremdeles ikke noe hjem..Akkurat nå tenker jeg at jeg ikke skal melde meg på ungkaren. Hvis noen vet om et krypinn rop det ut!

1 kommentar:

  1. Jammen du.. herreminn. Steintrapp OG øksemordervindu. Næh.. fytti. Dessuten ramler jeg bare ned fra hemsen når jeg kommer gråtende for å overnatte hos deg når jeg har kranglet med gubben.
    Nei.. du får bo i drivhuset mitt. Ha-haa!!

    Neida. Det der er ikke drømmehjemmet. Det kommer, det kommer!

    SvarSlett

Det er veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar!