mandag 27. juni 2011

Camping og små prinsesser...


Denne sommeren går fort. Selv om sommerværet ikke akkurat har vært overbevisende sommerartig. Jeg får ikke bremset ned tiden heller. Den fosser frem. Det betyr nok at jeg har det veldig fint. Når tiden går fort. Har jeg det fint. Tenker jeg.
Jeg vet ikke hva hesten på bildet heter.
Det er en hest. Jeg har avlevert prinsesse-niese og venninde på rideleir.Jeg har nok nevnt at jeg er Tante. Idag fikk Tante kjøre de to håpefulle trettenåringer til rideleir. Det var to spente jenter som vinket meg avgårde. Fem dager sammen med hester.Og andre heste-jenter. Jeg husket plutselig veldig godt hvordan det kjennes å være tretten. Og spent. Tiden flyr..

Dette er ikke kolonihage-hytte. Dette er en liten hytte vi leide da GisleKjæreste og jeg var på tur. Til Lindesnes. Alle bør være turister i eget område av og til. Gisle fikk et digert stikk av ukjent type. Han lever fremdeles. Men stort stikk. Vi fikk ingen fisk.
Jeg liker havet. Det er aldri skuffende. Denne gangen var havet rolig. Lindesnes fyr er kjent for å være værhardt. Her sør vel og merke.Men masse hav. Som jeg liker.Det kjennes ut som jeg blir hel. Av alt havet.

Det ble en ganske grå tur. Men fin.
På Lindesnes finnes det også Vindmøller. For dem som har fulgt med. Er jeg litt fascinert av de digre møllene.
De er ruvende. De lager lyd. Men egentlig mindre enn man skulle tro. Jeg synes de er majestetiske. Jeg tror jeg bør lese litt mer om hva de gjør med livet rundt seg. Synes fuglene det er greit med svære møller? Hva med insektene? Jeg vet ikke noe om det. Derfor kan jeg ikke si at det er bra å lage energi. Det er ikke så bra hvis bier og fugler dør.Vi trenger energi. Trenger bier og fugler også.
Dette er en Sardinsk vindmølle. Jeg hadde glemt kamera da vi dro til de norske møllene.
Frøya er redd for vindmøller. Hun ville helst gjemme seg under bilen.

Dette er bilen min. Jeg er veldig glad i bilen. Jeg er nok over gjennomsnittlig glad i henne. For bilen min er nok en hun.
Hun må repareres. For noen tusen kroner. Mange tusen for meg. Han på verksted synes ikke så mange . Det kommer an på hvem som skal si hva som er mye.Et annet problem var tid. Ingen hadde tid. Til å fikse henne. Til slutt fant jeg en. Jeg håper han er flink.Kanskje han bare hadde tid fordi han er dårlig. Jeg vet ikke. Bilen skal på verksted på torsdag.
Det er GisleKjæreste på bildet. Han tok en titt. Og fikset en irriterende lyd. Som var helt ufarlig. Hvis irriterende er ufarlig.
Jeg vil ha fint vær.
Jeg vil bade. I havet.Som skal ha minst nitten grader.
Jeg vil på mer camping. Jeg vil fiske mer.
Er det bare meg som blir snurt av litt dårlig sommervær?
Kanskje jeg er bortskjemt..

5 kommentarer:

 1. nei, du er ikke alene om å bli snurt over været.. vi har alle et håp om å oppleve sol og varme.. fordi vi fortjener det etter an lang vinter.. sånn er det bare : ))

  SvarSlett
 2. MORMOR
  mener at pent vær er en fin ting. På ferie. Og ellers.
  Dessuten er livet (for mormor) lettere i pent vær. Stort sett. Og mormor er egoist og vil ha lett liv og pent vær. Noen ganger.
  Så kan det bli vær til strandsitting, camping på enga og hengekøye mellom to epletrær.
  Og sommerfølelse mellom tærne.

  Hilse til Gislekjæresten og Frøya.

  SvarSlett
 3. Jeg unner deg så et kolonihagehus med hengekøye, roser og peoner og alt godt ;))

  SvarSlett
 4. Jeg skulle gjerne hatt en slik vindmølle på ryggen som kunne produsere energi til meg, det hadde vært noe det!

  Havet har en beroligende effekt på meg. Jeg tror vi trenger å være nærmere naturen enn mange er i dag. Når vi har naturen tett innpå oss, tror jeg vi roer oss ned, fordi vi får kontakt med det grunnleggende i oss. Mennesket og naturen hører sammen, det virker bare ikke slik når vi omgir oss med menneskapte motorer og maskiner og asfalt og alle trærne vi ser er plantet.

  Jeg ønsker deg en fortsatt fin sommer, uansett hva slags vær og temperatur som venter.

  SvarSlett
 5. Kjenner jeg henger veldig ijen i setningen om at havet aldri er skuffende. Det er så sant som det er sakt. Havet er en helt annen verden, i vår verden, og noe av det vakreste jeg vet. :) God sommer videre. :)

  SvarSlett

Det er veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar!