torsdag 28. april 2011

Livskvalitet...

Jeg sitter i Gjesteseng. Som også er sofa. Og seng. Når jeg ikke får sove i Benteseng. Akkurat nå er den Sofa. Jeg har en liten hvit pc i fanget. Den passer til Bentebo. Til meg. I ørene har jeg propper. De er hvite. De spiller musikk. Akkurat nå a-ha. Mine barndomsvenner. The sun always shines on tv. De hadde en siste konsert i sommer. Jeg var der. Det var fint. På øret mitt er det  spor fra konserten. Morten H, min gamle prins. Synger ikke like fint som han gjorde før. Kanskje det er derfor han vil slutte.
Jeg? Har tenkt litt på GladeListe. Den blir altfor lang. Og privat. Til å være her. Likevel skal det være her at vi burde gjøre det. Oftere. Tenke GladeListe. Kanskje skrive dem også. Hvis vi vil. Jeg var ikke noe trist da jeg tenkte ut min GladeListe. Da jeg hadde tenkt den ut. var jeg enda mer lite trist.
Jeg har byttet til Sade nå. Hun har alltid vært med meg. Jeg hadde glemt henne litt i sommer. Da dukket hun opp på Sardinia.
Nå er det koslig i Bentebo. Jeg har trukket for de lysegrønne gardinene. Da blir det så fint lys her. Jeg har pyntet dem med noen sommerfugler. Det var fordi jeg drømte om sommerfuglgardiner. Før jeg kom hit.
Jeg har vær lærer idag. Hatt Engelsk. Samfunnsfag. Musikk. Det er fag jeg er litt flink i. I syvende klasse. Som jeg kjenner.
Etter at skoledagen var over. Kunne jeg komme hjem til middag. Som Gisle hadde laget. Det kjennes ut som luksus. Gisle sier at det bare skulle mangle.
Kveldstur til byen. For å hente pakke på posten. Og kjøpe is på brygga. Noen ganger kan man kjenne seg skikkelig rik. Av å hente pakke med to liggeundelag. Og kjøpe is på brygga. Frøya fikk bade. I elva på vei hjem. Hun blir sliten av bytur. Man blir sliten hvis man må oppføre seg skikkelig. Hele tiden.
Nå sitter jeg her. Med pc i fanget. Og Sade på øret. Gisle lager en hylle. Da blir det bedre plass.
Akkurat nå. Kan jeg definere meg.
Jeg er Bente.
Jeg er rik og tilfreds.
Jeg har tenkt GladeListe.
Og funnet ut at det er sant, Det som Arne Næss sa. Før han døde;

"Livskvalitet dreier seg utelukkende om hvordan du føler deg selv og verden".

Frøya trenger ikke jobbe så hardt for å få det til... Jeg kan høre med henne om hun arrangerer kurs! I å føle verden og en selv fin. Nesten alltid.


 Blogglisten

4 kommentarer:

 1. Åh, for et herlig innlegg!!!
  Så flott at du kan definere deg selv som rik og tilfreds! Akkurat da har man det bra!
  Du er så flink og beskrive! Ser deg for meg i Bentebo, med flotte grønne gardiner med sommerfugler på(ser for meg skikkelig vårgrønne gardiner:)! Høres herlig friskt og koselig ut! Og så ser jeg for meg en sliten Frøya, som er lei av å "oppføre" seg, men som får leke og sprudle og bade, og gjøre "Uoppføre-seg-ting" i elva på vei hjem!:))

  Ha det fint med deg selv og kjæresten din, og Frøya!
  Sov godt, og håper du våkner til en fin fredag!:)

  Klæm Pia:)

  SvarSlett
 2. Fortsatt Mormor.
  Deilig innlegg. Arne Næss sr. var en klok mann, mange fler burde hørt på ham. Sol over dagen :-)

  SvarSlett
 3. Du har hatt en god dag og tenkt de riktige tankene!!
  Nyt dagen videre, klem fra meg;)

  SvarSlett
 4. Det er jo det beste når gladelisten er lang!

  Bær den inne i deg, så blir dagene lysere når du trenger det.

  Ønsker deg en god helg!

  ~ Lammelåret ~

  SvarSlett

Det er veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar!